SELAM -Shqiptarëve, Ata të gjitha, ne asgjë dhe t’i njohim? Atë film nuk do ta shohin

SELAM -Shqiptarëve, Ata të gjitha, ne asgjë dhe t’i njohim? Atë film nuk do ta shohin

Aleksandër Vuçiç, ka thënë të enjten se në Uashington mund të ketë bisedime mes Kosovës dhe Serbisë vetëm për temat e përcaktuara më herët dhe se nuk do të ketë marrëv eshje përfundimtare atje.

Duke komentuar deklaratën e kryetarit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinajt, përgjatë një interviste për Radion Evropa e Lirë, se Kosova duhet të shkojë në Uashington më 2 shtator për një marrëv eshje përfundimtare dhe për njohje recíproke në kufijtë ekzístues, Vuçiq ka thënë se Haradinaj mund ta kthejë avionin e tij menjëherë dhe të mos shpenzojë kerozinë nëse shkon në Uashington për një marrëv eshje përfundimtare, sepse ai nuk do të jetë aty.
“Ne po shkojmë në Uashington për të diskutuar tema të përcaktuara. Mund të flasim për çdo temë, por ata të marrin të gjitha e ne asgjë, dhe t’i njohim, atë film nuk do ta shohin”, ka thënë Vuçiç për televizionin Pink të Serbisë.

Vuçiç ka thënë mes tjerash se “gjithçka është e mundur”, por derisa ai është i vetëdíjshëm – diçka e tillë nuk do të ndodhë.

Megjithatë ai ka pranuar se bisedimet e ardhshme nuk do të jenë të le hta.Leave a Reply

Your email address will not be published.