Sh.kau shqipfolës Mustafa Nano: Of.endon Shqiptarët e Kosoves janë popull i prapambetur

Sh.kau shqipfolës Mustafa Nano: Of.endon Shqiptarët e Kosoves janë popull i prapambetur

Analisti Mustafa Nano është i ftuar në emisionin, “Studio e hapur”, në televizionin news 24, ku po flitet për shqiptarët dhe kulturën e tyre.

Mustafa Nano, pyetjes nëse shqiptarët janë apo jo të kulturuar, iu përgjigj shkurt duke thënë se janë të prapambetur.
Më tej ai shtoi se shqiptarët janë më të prapambetur sesa grekët dhe serbët.

“Shqiptari është një gjë kulturoralisht i prapambetrur se fqinjët e tij. Është një popull më i prapambetur sesa grekët dhe serbët. Unë do e thoja janë një qenie prapambetur”, u shpreh Mustafa Nano.

Leave a Reply

Your email address will not be published.