Shembull për t’u ndjekur/ Kjo vajzë e bukur punon në ndërtim dhe mban thasë mbi shpinë: Dua të ble shtëpi për prindërit

Gjenerata e re në ditët e sotme shpesh emërohet si një “brez i pr ishur”, por jo për këtë vajzë që ka pr ovuar veten se edhe pse është e re ajo është e gatshme të punojë shumë për të blerë shtëpinë e saj.

This young girl is willing to work hard at a construction site …

Në fakt, vajza e bukur me emrin Xiao Mei gjithashtu nuk dëshiron të ngarkojë prindërit e saj dhe është e gatshme të punojë si punëtore në një shesh ndërtimi.Vendosmëria e saj per te zoteruar nje shtepi është aq e fortë perderisa ajo është e gatshme të bëjë nje punë kaq te ve shtire,te pai magjinueshme per nje vajze apo dhe per te rinjt
Fotot e saj duke punuar jane bere viraIe në internet dhe kanë shk aktuar diskutime të shumta se pse ka shumë burra të fortë qe ende qendrojne në shtëpi dhe nuk jane te gatshem per pune.

Imagjinoni sa të r ënda janë tullat për një vajzë të re si Xiao Mei. Ajo është një vajzë e mre kullueshme. Xiao Mei ka dëshmuar se gratë mund të bëjnë gjithçka që shkon përtej kufijve për të marrë atë që duan. Ndoshta Xiao Mei mund të fr ymëzojë gratë atje për të jetuar në mënyrë të pavarur pa u mbështetur në askënd.
Leave a Reply

Your email address will not be published.