Shfaqet një video e momenteve të fundit të jetës së Baba Vangës, gruas që parashikoi gjithçka

Shfaqet një video e momenteve të fundit të jetës së Baba Vangës, gruas që parashikoi gjithçka

Një video interesante është publikuar së fundmi në mediat botërore. Janë këto momentet e fundit të gruas që parashikoi shumë gjera. Baba Vanga u konsiderua një nga personat më të mëdhenj të të gjitha kohërave, dhe megjithëse ishte e verbër, ajo mund të parashikonte të ardhmen. Së fundmi është publikuar edhe një videoja e fundit e saj nga shtrati si spitalit, më 11 gusht 1996 ja edhe videjoa.
Leave a Reply

Your email address will not be published.