Shkonte “Live” në Ins tagram, këngëtari bën aks identin e rëndë dhe h umb jetën

Shkonte “Live” në Ins tagram, këngëtari bën aks identin e rëndë dhe h umb jetën

Një këngëtar në Rumani ka pësuar vd.ekje tr agjike, teksa bënte video live duke i dhënë makinës. Tavy Pustiu, 29 vjeç, ka h umbur jetën pasi është përpla.sur nga një tren. I riu ishte live në rrjete sociale teksa po argëtohej duke dëgjuar muzikë me zë të lartë. Në makinë me të, ishte edhe bashkëshortja 24 vjeçare e këngëtarit, ku kjo e fundit mbeti e pl agosur dhe ndodhet në gjendje kritike për jetën. Pustiu lëshon një ulërimë ndërsa sheh trenin që po afrohej.

Leave a Reply

Your email address will not be published.