Sje Shqipëtar që si jep LIKE / Ja pamjet e FSK-së duke patrolluar në këtë vend që ta bëjnë ‘Z emrën Mal’

Sje Shqipëtar që si jep LIKE / Ja pamjet e FSK-së duke patrolluar në këtë vend që ta bëjnë ‘Zemrën Mal’

Komandanti i FSK-së, Rrahman Rama, ka bërë të ditur për portalin Front Online se i ka nën menaxhim afër 3 mijë trupa.
10 % e tyre, siç tregoi ai, janë nga minoritetet me punën e të cilëve është i kënaqur.
Aktualisht i kemi rreth 3000 mijë që varion 10 % për shkak të lëvizjes se personelit që mund të ketë pensione të parakohshme dhe pensione të rregullta. Por i kemi aktualisht 2785 trupa aktiv. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *