Sperkati me uthull lulet, do b efasoheni nga ajo që do ju ndodhë

Sperkati me uthull lulet, do b efasoheni nga ajo që do ju ndodhë

Jo të gjithë i dinë përdorimet mahnitëse dhe përfitimet e uthullës. Për shembull a e dinit se këtë përbërës mund ta përdorni edhe në kopshtin e shtëpisë suaj?Ndalo shpenzimin e parave në kimikate për të hequr qafe farën e keqe. Në vend të kësaj, provoni të shtoni uthull në farën e lules.
Ac idi acetik në uthull do të ndalojë rritjen e farës së keqe dhe nuk do të d ëmtojë tokën.Një përzierje e uthullës me pak ujë do ti mbajë milingonat dhe brejtësit jashtë kopshtit tuaj.Ju gjithashtu mund të shtoni 2 lugë uthull dhe një lugë sheqer në një gotë ujë.Më pas ia shtoni vazos me lule. Ato do të qendrojnë të freskëta për një kohë të gjatë.Leave a Reply

Your email address will not be published.