Të dhënat e sakta dalin/ Ja sa ballë ishte t ërmeti që lëkundi mëngjesin e sotëm qytetin shqiptar

Të dhënat e sakta dalin/ Ja sa ballë ishte t ërmeti që lëkundi mëngjesin e sotëm qytetin shqiptar

Një t ërmet me magnitudë 3.5 ka rënë mëngjesin e sotëm në grykëderdhjen e Bunës. Instituti i Gjeoshkencave njoftoi se t ërmeti, që nuk ka shk aktuar të lënduar apo d ëme materiale, ra në orën 7:37 të së enjtes në thellësinë 5 km. Dy t ërmete të tjera më të dobëta janë regjistruar po sot në vend: një në Gërdec, pranë Tiranës dhe tjetri në veri të Librazhdit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.