Të këni KUJDES! OBSH nxjerr paralajmërimin e ri: Mos rrini me këta njerëz, po përhapin ko.ronavirusin në mas

Të këni KUJDES! OBSH nxjerr paralajmërimin e ri: Mos rrini me këta njerëz, po përhapin ko.ronavirusin në mas

Tashme eshte vertetuar se Koronav irusi po përhapet me se shumti nga persona rreth moshes, 20, 30 dhe 40-vjeçare, por shumica e të cilëve nuk e dinë se janë të inf ektuar dhe ata e shk aktaret per perhapjen ne familjet e tyre grupet e tjera te moshave qe jane me ndjeshme ndaj v irusit ndaj duhet te jemi te kujdesshem sepse ju jeni duke in fektuar familjen tuaj dhe duhet te jeni te vigjilent.
OBSH thotë se këtë muaj numri i të rinjve të inf ektuar në botë është rritur ndjeshëm, duke vënë në rr ezik të moshuarit dhe personat me p robleme shëndetësore në zonat me popullsi të dendur. Pandemia po ndryshon strategji. Persona në të 20-tat, 30-tat apo 40-tat, po nxisin gjithnjë e më shumë përhapjen. Shumë prej tyre nuk e dinë se janë të in fektuar, deklaroi Takeshi Kasai, drejtor rajonal i OBSH.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *