U dha dorën fëmijëve shqiptarë kur e gjithë bota i la, Bill Clinton: Shqiptarët janë shtëpia ime, krenari!

Ish-presidenti amerikan Bill Clinton në 20 vjetorin e hyrjes së NATOS-s në Kosovë ka ngr itur të gjithë të pranishmit në këmbë.

Kosovo – Wikiwand

Ai tha se Kosova është krenaria e tij dhe se e do shumë këtë vend.

Në fjalën e tij Clinton kishte thënë se ‘është i lumtur që bashkë me Albright, Clarkun dhe të tjerët e ndalën spastrimin etnik në Kosovë’. “Një rrë fim i shkurtër për të kaluarën.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *