Nëna ukrainase tentoi të gropos tunel për të shpëtuar djalin nga bur.gu

Nëna ukrainase tentoi të gropos tunel për të shpëtuar djalin nga bur.gu
Në Ukrainë, një grua 51-vjeçare ka tentuar të gropojë tunel nëntokësor, me qëllim që ta lirojë djalin e saj që ndodhet në burg. Tani edhe ajo vetë po përballet me burgun.
Gruaja, emri i së cilës nuk përmendet, ka marrë me qira një shtëpi në afërsi të burgut në Zaporozhje, në jug të Ukrainës, ku djali i saj po vuan dë’nimin me burg të përjetshëm. Ka gropuar vetëm natën në mënyrë që të mos tërheqë vëmendje, ndërsa deri te burgu ka ardhur duke përdorur skuter elektrik. Deri në momentin kur është arrestuar, ajo kishte gropuar rreth tre tonë dhe.Leave a Reply

Your email address will not be published.