Ushtari turk i dha çokoIIatat që i kishte për vete, veprimi i vogëIushit sirian të këput zemrën (VlDEO)

Siria prej vitesh është kthyer në një zonë lu.fte, ku shumë shtëpi janë të shk.atërruar dhe shumë njerëz janë larguar drejt Evropës dhe Turqisë.

Në territorin sirian ndodhet edhe trupat e ush.trisë turke. Së fundmi, videoja që ka protagonist një ush.tar turk dhe një vogëlush sirian, po bën xhiron e rrjetit.Fëmija sirian afrohet dhe ush.tari turk i jep disa çokollata. Në këtë moment njëra nga çokollatat i bie nga duart fëmijës.Ky i fundit ulet, e mer dhe ja jep ushatarit, duke menduar se i përket atij. Ushtari turk nga ana tjetër ia rikthen sërish çokollatën fëmijës.
Ajo që ka bërë për vete njerëzit në këtë video, është fytyra ëngjëllore dhe gëzimi i vogëlushit kur merr në dorë çokollatat.
Leave a Reply

Your email address will not be published.