“Vd iq gjatë ak tit se ksual”: Zbardhet mis teri si ndodhi…

Zhd/ukja e një turisteje të re britanike, më 1 dhjetor të vitit të shkuar tërhoqi vëmendjen e opinionit pub/lik në mbarë botën. Teksa ngjarja nisi të merrte pasqyrim mediatik nga çdo cep i planetit, më 9 dhjetor u zbu/lua tr/upi i të së ndj/erës.
Grace Millane ishte 22 vj/eçe kur u zhduk në Zelandën e Re. Tashmë në gjyq është mësuar e vërteta. Sipas BBC-së, turistja britanike vd/iq gjatë një aktiviteti se/ksual konsensual. Çi/fti ishte njohur përmes një aplikacioni online. Britanikja, e cila priste të festonte ditëlindjen, ishte e fiksuar pas metodave sadomazohiste të se/ksit. Pasi konsumuan alko/ol për orë të tëra, çifti shkoi në dhomën e hotelit. Avokati i të aku/zuarit tha se seanca se/ksuale shkoi gabim. Sipas tij, kjo nuk është vr/asje edhe pse klienti i tij e mori tr/upin në valixhe dhe e gro/posi në një zonë malore.
Ai shtoi se rastet kur një person vd/es nga gjatë aktit se/ksual janë të rralla, sidomos kur të angazhuarit nuk kanë shumë eksperiencë. Gjykata dëgjoi se si vajza kishte marrë disa leksione për vd/ekjen gjatë ak/tit se/ksual dhe i kishte kërkuar atij t’i fuste duart në fyt. Mendohet se alko/oli ka kontribuar në këtë rast.
Leave a Reply

Your email address will not be published.