Video që rrëqeth/ Të afërmit e saj e Ianë mes fshatit, të moshuarën shqiptare e shpëton gazetari: O bir hajde të puth pak!

E gëzuar që më në fund nuk ndodhet jashtë dhe po merr mjekim, e moshuara Lefteria Qendrothanasi falenderoi gazetarin e Report Tv Limos Didani që përcolli gjendjen ku qëndronte prej kohësh dhe apelin për ndihmë duke sjellë reagimin e shtetit.

Pas apelit të Report Tv u dërgua në spital, e moshuara falenderon …

“Eja të të puth një cikë që të qau syri për motrën tënde” iu drejtua 80-vjeçarja gazetarit. Report Tv e ndoqi transportin me ambulancë dhe dërgimin në spital të së moshuarës ku tani është nën kujdesin e mjekëve.
Leave a Reply

Your email address will not be published.