Vogëlushja 7-vjeçarje dëgjon një zë te mb ytur në shtëpi dhe merr situatë kontoll Do të ç uditeni se si ajo i shpëtoi jetën babait të saj

E di fëmija juaj si të telefonoje shërbimet e u rgjencës? A di ai/ajo se çfarë të thotë kur operatori merr thirrjen? Mesojini fëmijëve tuaj këto aftësi jetësore të vlefshme, ashtu sic ka bere ky baba në Mbretërinë e Bashkuar.
Në atë ditë f atale kur Ashley Bradburn, nga Leicestershire, Anglia, shkoi në kuzhinë për të përgatitur drekë, papritmas ai nd jeu një dh imbje të tm errshme në gj oksin e tij, gjë që shk aktoi rr ëzimin e tij në d yshemenë e kuzhinës. Nje ze i mbytur beri jehonë nëpër shtëpi ndërsa ai ra, duke thirrur vajzat e tij, Chloe, 7 vjec dhe Gracie May, 3 vjec.Leave a Reply

Your email address will not be published.