Ky djalosh i ri u shpall h eroi i ditës në Mitrovicë: E mori të pl agosurin dhe e dërgoi në spital, për një minut ia shpëtoi jetën

I riu Florim Ahmeti, qytetar i Mitrovicës, dje i ka shpëtuar jetën një personitt. Florimi kishte rastisur një burrë të pl agosur me 4 pl umba në Vaganicë, të cilin pastaj e kishte marrë dhe e kishte dërguar në spital.

Nga pl agët e r ënda të të pl agosurit, mjekët kanë thënë se vetëm falë djaloshit dhe reagimit të shpejtë i pl agosuri ka shpëtuar.“Nëse ky person do të vonohej vetëm edhe një minutë më shumë, vështirë se do të vinte i gjallë pasi kishte h umbur shumë gj ak” i ka thënë mjeku personit që e shoqëroi të pl agosurin në spitalin e Mitrovicës. Për pl agosjen në Vaganicë është a rrestuar një person.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *