Një super seriaI turk do nisë dhe ErtogruIi i famshëm do Iuaj roIin e një shqiptari/ E sigurtë që do ta percjellim të gjithë

Një super seriaI turk do nisë dhe ErtogruIi i famshëm do Iuaj roIin e një shqiptari/ E sigurtë që do ta percjellim të gjithë

Ertogrul do të rikthehet shumë shpejt në ekran me një serial të ri. Mediat turke bëjnë të ditur se Engin, i njohur si “Ertugrul”, do të vijë sërish me një serial historik.

Ertugrul producer hopes for collaborations with Pakistan soon – Film & TV – Images

Seriali i ri do të mbajë titullin “Barbaros” dhe dje aktori ka firmosur kontratën për të qenë pjesë e tij.

Engin Altan Duzyatan do të luajë rolin e kapitenit Oruç Reis, i cili kishte origjinë shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *