Zbulojeni pse qepa e kuqe ndalon dhimbjen e dhëmbit, menjëher arsyeja…?

Zbulojeni pse qepa e kuqe ndalon dhimbjen e dhëmbit, menjëher arsyeja…?

Pse qepa e kuqe ndalon dhimbjen e dhëmbit, arsyeja?Nëse keni dhimbje të dhëmbëve, vendosni një fetë të qepëve në dhëmbë.Dhimbja do të zhduket menjëherë.

Gjithçka që duhet të bëni është që ta leni fetën e qepës për disa minuta në dhëmb.Arsyeja për këtë është shumë e thjeshtë. Qepët kanë përmbajtje anti-septike dhe anti-inflamatore, transmeton sn. Pasi kafshoni një qepë, ajo lëshon lëngun e saj në gojën tuaj, ku përmes këtij lëngu ju mund të l’ftoni me sukses çdo inflamacion dhe baktere të dëmshme.Në të njëjtën kohë zvogëlon edhe dhimbjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *