LAJMl l FUNDlT: Kryeministri Hoti jep Iajmin e mirë që po e presin të gjithë

Kryeministri paralajmëron pagesat e Pakos Emergjente për të kaluar te pjesa e rimëkëmbjes ekonomike.Kryeministri Hoti ka thënë se qeveria është duke planifikuar pagesat për Pakon Emergjente, raporton Gazeta Express.“

Ne po planifikojmë që ta mbyllim këtë çështjen e pagesave me ma sat em, ergjente dhe të kalojmë tek pjesa e rimëkëmbjes ekonomike që mund të duket pak ambicioze, por që është e realizueshme”, ka thënë Hoti.
“Efekti nuk është një me një për aq sa ka rënë ekonomia. Nëse nuk thellohet pan, demia, ne presim që mund ta përmbyllim vitin me 2.5 ose 3 % rënie ekonomike”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *