Ndërton një Iagje të pIotë me shtëpi! Humanisti HaIiI Kastrati jep Iajmin e madh..!

Ndërton një Iagje të pIotë me shtëpi! Humanisti HaIiI Kastrati jep Iajmin e madh..!

Hoxha dhe Humanisti i madh Halil Kastrati ka dhënë lajmin e madh përmes një postimi në profilin e tij zyrtar. Ai ka njoftuar për punimet që po bëhen për ndërtimin e shtëpive në një fshat të Mitrovicës “Një lagje”, kështu ka shkruar Halil Kastrati në profilin e tij. Ky është postimi i plotë i tij:

Hoxha dhe Humanisti i madh Halil Kastrati ka dhënë lajmin e madh përmes një postimi në profilin e tij zyrtar.

Ai ka njoftuar për punimet që po bëhen për ndërtimin e shtëpive në një fshat të Mitrovicës

“Një lagje”, kështu ka shkruar Halil Kastrati në profilin e tij.

Ky është postimi i plotë i tij:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *