Si u bë postimi i Elvis Naçit viral në 7 Kontinente

Si u bë postimi i Elvis Naçit virale në 7 Kontinente

Nje realizim nga Elvis Naçi, nje video emocionuese dhe shume domethenese eshte bere virale ne mbare boten! Qindra Portale, profile dhe kanale YouTube nga mbare Bota e kane postuar kete video duke marre miliona shikime! Filmi i shkurter flet per nje nxenes te varfer, i cili ishte sprovuar me semundjen e nenes se tij! Ai çdo dite vonohej ne mesim. Per kete shkak ai dhunohej vazhdimisht nga mesuesi i tij derisa nje dite ai kuptoi gjithçka! Per me shume ndiqeni videon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *