O Njeri Ti Që Thua: ” Më Ka Harruar Zoti” Dëgjoje Këtë Dhe Ndrysho Mendim! Emocionale !

O Njeri Ti Që Thua: ” Më Ka Harruar Zoti” Dëgjoje Këtë Dhe Ndrysho Mendim! Emocionale !

Ti që thua: ” Më ka harruar Zoti” dëgjoje këtë dhe ndrysho mendim! Emocionale! – Elvis Naçi.70.000 melaike bëjnë dua për atë që vepron këtë vepër? (VIDEO) Hoxha i nderuar nga Shqiperia Elvis Naci eshte mjafte aktive ne ligjerata javore dhe ato online dhe permes rrjeteve sociale. Ne nje ligjerate hoxha na pergezon me fjale te bukura hyjnore, fjale te Madhit Zot dhe te Derguarit te Tij te fundit, vules se pejgamberise Muhammedit salAllahu alejhi we selem..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *