E Pabesueshme: Nga Maqedonia në Londër me veturë Zastava 101..!

Nga Maqedonia në Londër me veturë Zastava 101

Qytetari i Strumicës në Maqedoninë e Veriut, Dragan Krstev nga dita e djeshme ka nisur një udhëtim interesant por edhe sfidues.

Rruga e tij e ëndrrës së kahmotshme është e gjatë 2625 kilometra. Me vete ai ka marrë edhe pjesë rezervë, në rast se i ndodh ndonjë defekt gjatë rrugës. Me vete ka marrë edhe paisje për të fjetur, nëse ndodh që e tradhëton Zastava e tij e vitit 1974.

Ai sot (e enjte, 3 shtator) gjendet në Novi Sad dhe tregon se është mirë.

Përndryshe, ai punon si mekanik në Londër në 20 vitet e kaluara. /Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *