Acarohet Avokati Nasim Haradinajt: Keni afatë 24 orë, Lirojeni menjëherë Nasimin

Acarohet Avokati Nasim Haradinajt: Keni afatë 24 orë, Lirojeni menjëherë Nasimin

Nasim Haradinaj ndodhet para gjykatësve të Speciales në seancën e parë kundër tij.
Nga ana e tij, avokati mbrojtës i Nasim Haradinajt ka kërkuar lirimin e menjëhershëm të tij nga parabur gimi.
“Nasim Haradinaj nuk është i akuzuar për kríme luf te dhe Gjykata nuk ka juridiksion për të gjykuar raste të tilla. Dua dhe kërkojë nga Gjykata që ta lirojë menjëherë nga parabur gimi.Ne do t’i dorëzojmë dukumentet e kërkuara brenda afatit të kërkuar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.