Analisti Nano: Fati i zi të jesh Shqiptarë ! Jan Më Të Prapambetur se grekët dhe serbët..!

Gazetari Nano: Fati i zi të jesh Shqiptarë ! Jan Më Të Prapambetur se grekët dhe serbët..!

Analisti dhe shkrimtari Mustafa Nano ka bërë një koment tejet provokues në vazhdën e një debati të ngritur që prej botimit të librit të tij më të fundit ku flitet për identitetin shqiptar, origjina e heroit kombëtar dhe procesi i islamizimit në vendin tonë.

Mustafa Nano: Protesta e studentëve konfuze, pa udhëheqje – Abc News

Nano ka shtuar që ndonëse e sheh veten si 24 karat shqiptar mendon se shqiptarët janë një qenie kulturalisht e prapambetur më tepër se serbët dhe grekët.

Unë jam shqiptar 24 karat dhe e gjej veten edhe tek veset edhe tek virtytet.

Shqiptari është një qenie kulturalisht e prapambetur. Edhe më e prapambetur edhe se fqinjët, se serbët dhe grekët. Kjo shpjegohet me rrethana historike. Është një qenie e prapambetur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.