Arbana Xharra: Njohja e Kosovës nga lzraeIi është Iajmi më i mirë në jetën time!

Arbana Xharra: Njohja e Kosovës nga Izraeli është lajmi më i mirë në jetën time!

Njohja e Kosoves nga Izraeli eshte lajmi me i mire qe mund te dale nga Shtepia e Bardhe. Faleminderit Amerike!

Arbana Xharra ka sul muar përsëri. Pasi humb nga vëmendja e publikut isla mofobja tashmë e deklaruar Arbana Xharra di si të rikthehet sërish në vëmendje. Sa herë që e sheh veten keq ajo sul mon muslimanët dhe përfaqësuesit më të mëdhenj politik të tyre për t’u rikthyer përsëri. Ajo në postimin e saj të fundit falëminderon Amerikën për njohjen nga Izraeli ja edhe postimi saj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.