“Bëhuni gati për të shtunën”/ Eksp erti grek para Iajmëron: Stuhi dhe për mb ytje në Shqipëri

Klearhos Marousakis, sinoptikan i televizionit grek Open paral ajmëron se Ma kthi ′′i luleve” do rikthehet në ditët e ardhshme. Ai e ka fjalën për ci klonin që g oditi Greqinë dhe që në fundjavë do të rikthehet me eg ërsi në shumë pjesë të vendit fqinj.

Por sipas hartave që tregon s inoptikani grek, e rr ezikuar është edhe Shqipëria e jugut dhe z ona veri perendimore që k orespondon me Lezhën e Shkodrën. AI thotë se këtë të shtunë, moti I k eq do të godasë Greqinë me shira dhe stuhi të mëdha në perëndim dhe verilindje. Rritja e rr ezikut të përmb ytjeve paraqitet nga ishujt Jon, në zonën e Epirit dhe Peloponezi perëndimor por edhe Maqedonia Lindore, Traka dhe ndoshta Egjeu verilindor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.