Mos e bëni më këtë gabim, ja pse vezët nuk duhen futur te dera e frigoriferit

Ne te gjithe jemi duke bere nje ga bim te madh, me nje veprim qe e kemi mesuar prej kohesh dhe e zbatojme sa here blejme veze. Te gjithe i fusim ato tek dera e frigoriferit, ne vendin e caktuar.

Por jo, jemi g abuar!Sipas eksperteve të ushqimit, ndryshimet e t emperaturës të shkaktuara nga hapja dhe mbyllja e shpeshtë e frigoriferit bëjnë që vezët të prishen më shpejt. Eksperti i ushqimit Vlatka Lake, rekomandon se vezët duhet të futen tek raftet, në frigorifer menjëherë pas blerjes dhe madje edhe në pjesën më të ftohtë të tij. Sigurisht, në shumë vende të tjera i vendosin edhe në kuzhinë në te mepraturën e ambientit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.