Bravo shqipe /Maturantja shqiptare në Greqi th yen r ekord pikësh, del e para në Universitetin e Athinës pa ndjekur asnjë kurs privat

Bravo shqipe /Maturantja shqiptare në Greqi th yen r ekord pikësh, del e para në Universitetin e Athinës pa ndjekur asnjë kurs privat

Albiona Manço, maturantja shqiptare vlerësohet me 18.750 pikë në provimet shtetërore, duke u renditur e para në degën Inf ormatikë të “OPA” Universiteti Ekonomik i Athinës.

E ardhur nga një familje em igrantësh shqiptarë, ka th yer r ekord duke u vlerësuar sipas sistemit grek 20 në Inf ormatikë, 20 Ekonomi, 18,6 Matematikë dhe 16.4 Gjuha Greke- Letërsi, por nuk është vetëm kjo arritja e maturantes shqiptare.

Albiona Manço nuk ka ndjekur aspak traditën e njohur të sistemit grek me kurset private të jenë pjesë e pandarë e shkollimit të të gjithë fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *