Cila lshte Deklarata E Erdogan Për Shqiptarët Që “Dr idhi“ Ballkanin!

Cila Ishte Deklarata E Erdogan Për Shqiptarët Që “Dr idhi“ Ballkanin!

Kjo ishte deklarata e Erdogan për Shqiptarët që “d ridhi“ Ballkanin!Kryeministri i Turqisë, Recep Tayip Erdogan k ércénon Maqedoninë dhe Ballkanin me shpérbérje nëse të drejtat e shqiptarëve nuk respektohen.Në një intervistë për kanalin shteteror turErdogan shtoi më tej se populli shqiptar ka të drejtën e vetëvendosjes per krijimin e nje shteti te madh shqiptar , dhe se UÇK nuk është organízatë re bele dhe ter roriste por vullneti i shqiptarëve për të mbrojtur trojet e tyre.k, TRT ai deklaroi se Turqia do mbështesë vellezërit shqiptarë nëse do jete e nevojshme me trúpa usht’arake

Erdogan shtoi më tej se populli shqiptar ka të drejtën e vetëvendosjes per krijimin e nje shteti te madh shqiptar , dhe se UÇK nuk është organízatë re bele dhe ter roriste por vullneti i shqiptarëve për të mbrojtur trojet e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.