Depot e Allahut jane te pa shterrshme. Lute Zotin per qdo hall që ke, / Video

Lute Zotin per cdo hall qe ke, sekretet e lutjeve.

Lutja e mposhte friken, lutja eshte drita qe na udhezon drete shtigjeve te jetes. Ndaje nfritni duart tuaja kerkoni dhe insistoni me durim ne lutje sepse Zotit i vije turp kur nje i brengosur nje rob i Tije ngrit duarte per ta lutur e te mos i pergjigjet. Dijeni se ju po kerkoni prej Bujarit i cili nuk i kthene mbrapsht lutjete e tije. Ai eshte i gjithpushtetshem, Ai posedon gjithcka Ai i din te gjithate, depote e Tije jane te pa shterrushme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *