Detaje te reja/ Ja çfarë pritet të ndodh në takimin Kosovë-Serbi në Washington

Detaje te reja/ Ja çfarë pritet të ndodh në takimin Kosovë-Serbi në Washington

Administrata e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump do ta presë kryeministrin e Kosovës, Avdullah Hotin dhe presidentin serb Aleksandar Vuçiq në Washington, teksa do të përpiqet ta çojë përpara pr ocesin e paqes pas përpjekjeve të bll okuara për shk ak të mosmarrëveshje mes dy palëve, si dhe vonesave të shk aktuara nga pa ndemia e k oronavirusit.

CN N ka mësuar nga një këshilltar pranë presidentit Trump, se bisedimet do të përqendrohen rreth krijimit të vendeve të punës dhe shpresës për krijimin e një m omenti drejt vendosjes së lidhjeve ajrore, hekurudhore dhe rrugore midis dy kryeqyteteve, Prishtinës dhe Beogradit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.