Dhe Kushë E Bën Këtë Gjë,Nuk E Pengon Asgjë Atë Të Hyjë Në Xhenet!

Dhe Kushë E Bën Këtë Gjë,Nuk E Pengon Asgjë Atë Të Hyjë Në Xhenet!

Kushë e bën këtë gjë njeriu,nuk e pengon asgjë atë të hyjë në Xhenet!Kushë e bën këtë gjë njeriu,nuk e pengon asgjë atë të hyjë në Xhenet!Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: “Kush e lexon Ajetul Kursinë pas çdo namazi farz, nuk e pengon asgjë që të hyjë në Xhenet, përveç vde’kjes.” Allahu bafte qe gjithmone te jemi me angazhim e dhiker pas namazi ashtu edhe gjithmone. Kjo eshte nje lehtesim hadith pergezues te thuash 5 here ne dite pas namazi ajetul Kursin e te fitosh Xhennetin Allahu na mundesofte

Leave a Reply

Your email address will not be published.