Digjet fIamuri i Greqisë/ Mesazh për grekët nga Jugu i Shqipërisë: Deti është i joni! (Video)

Digjet flamuri i Greqisë/ Mesazh për grekët nga Jugu i Shqipërisë: Deti është i joni!

Një mesazh për qeverinë dhe për grekët ka mbërritur pasditen e sotme nga Ksamili. Persona të maskuar e të veshur me kostume ushtarake, me flamurin grek dhe atë shqiptar në duar kanë dashur t’i japin një mesazh të qartë fqinjëve dhe kryeministrit. Ata kanë djegur flamurin grek dhe kanë shkruar se Jugu është i shqiptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.