Djali im ne jeten tende nuk duhet kursesi te heqesh dore nga keto 3 gjera, ja ciIat jane ato..!

Gjithmone, gjysherit tane jane te vecante ne theniet e tyre. Cdo gje qe ato nxirrnin nga goja ka nje kuptim domethenes qe duhet perpunuar mire pa u nxituar dhe ne fund nga ajo mund te nxjerrim mesazhe te cilat jane me te vertete te vlefshme per jeten tone.

Nje nga personazhet me te vecante te filmit Ezel, ka qene dhe daje Ramizi. I cili karakterizohej si nje personazh protagonist dhe gjithmone cdo ngjarje qe ndodhte ne filem e lidhte me nje shprehje te bukur dhe frymezuese. Po kjo shprehje do t’iu pelqej pa mase:

1. Ha ushqimin me te mire.

2. Fli ne shtratin me te mire

3. Jeto ne shtepite me te bukura.

Djali ia priti: si mund ti bej ato qe thua, kur ne jemi te varfer?

Plaku i mencur i thote: kur ti te vonohesh per te ngren, dhe pasi te jesh uritur shume, cfaredo ushqimi qe te hashe, do te te duket i shijshem. Nese do punosh shume dhe do lodhesh, kudo ku te te zere gjumi,do jete shtrati me i mire per ty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.