Do filloj Iu fta? Erdogan paraIajmëron Greqinë:Mos më se do u hedh në det ose do ua hapin nën tokë…

Duket se tryezat diplomatike për zgjidhjen e prag-luf tës mes Turqisë dhe Greqisë në detin Mesdhe, sa vijnë e largohen më shumë. Presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan i është drejtuar sërish me një mesazh të fortë paralajmërues Greqisë.

Erdogan snubs UAE, backs Palestinian resistance – Asia Times

Sipas të përditshmes Hurriyet, Presidenti i Turqisë, duke folur me të diplomuarit e Universitetit Kombëtar të Mbrojtjes Turke, iu referua historisë së 100 viteve më parë. Duke mos përmendur emra, Erdogan tha se shpresonte të mos paguajnë të njëjtin çmim.

“Ata që su lmuan pavarësinë tonë një shekull më parë, populli turk i var r osi ose në tokë ose i hodhën në det. Shpresojmë që të mos bëjnë të njëjtin gabim sot dhe të mos paguajnë të njëjtin çmim”, u shpreh presidenti turk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.