Do qani! 18-vjeçari nga Tropoja kurseu çdo ditë Iekët e byrekut për të bIerë kostumin e maturës..!

Historia po ben xhiron e rrjetit!Ajo ka ndodhur së fundmi në fshatin Shoshan të Tropojës. Një djalosh 18-vjeçar, i cili priste të festonte mbrëmjen e maturës me shoqërinë e tij, i ka h abitur të gjithë me veprimin që ka bërë.

Familja e tij prej 6 antarësh që jetonin me ndihmë ekonomike, i jepte djalit çdo ditë për në shkollë 30 lekë të vjetra për të blerë një byrek. 18-vjeçari i ka kursyer çdo ditë lekët e byrekut për të blerë kostumin e mbrëmjes së maturës. Dhe këtë ngj arje e tregon Drejtori i Përgjithshëm i Institutit Kombëtar të Integrimit të Jetimëve në Shqipëri, Ilir Çumani, nëpërmjet një p ostimi në profilin e tij në F acebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.