Dua ta ndaj kete Gezim dhe lumturi me ju.. U bëra me djalë pas 13 vitesh martesë..Faleminderit o Zot..!

Dua ta ndaj kete Gezim dhe lumturi me ju.. U bëra me djalë pas 13 vitesh martesë..Faleminderit o Zot..!

Kush me uron allahu ja ruajt familjen me ne fund me gzoj djali me nje femije te shnosh.

Sot pas 13 Vjet Martes më lindi djal kush më uron i dhasht Zoti të gjitha të mirat

O allah falja qdo njeriut kete sepse eshte ndjenja ma e mire ne bote kur behesh prind.

Kush me uron allahu ja ruajt familjen me ne fund me gzoj djali me nje femije te shnosh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.