Gjesti që bëri ky po.lic për këtë vogëlushe ka prekur z emrat e të gjithëve

Gjesti që bëri ky po.lic për këtë vogëlushe ka prekur z emrat e të gjithëve

Kur polici Struck u thirr në skenën e një aks.identi f atal me veturë, aty ai gjeti një vajzë 2-vjeçare vetëm dhe të tro nditur.

Vetura e familjes së saj ishte shk atërruar plotësisht dhe familja ishte hedhur nga vetura, duke varë në vend babin e saj, transmeton Gazeta Express.Menjëherë, Struck aktivizoi instinktin e tij prej babai, e kapi vajzën dhe e largoi atë nga vendi i aks.identit, duke menduar se çfarë do të bënte ai nëse vajza e tij do të ishte në këtë situatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.