E dashura ime NËNË ..“Po të mbaj në krahë ashtu siç më mbaje dikur”

E dashura ime NËNË ..“Po të mbaj në krahë ashtu siç më mbaje dikur”

Pë rqafimi i tij është i ngrohtë dhe mikpritës si ajo e një djepi që mirëpret një të p orsalindur.

Giancarlo Murisciano është 28 vje ç dhe ka kaluar natën e Vitit të Ri me gjyshen e tij të s ëmurë me Al ze ihmer.

Është aq e rrallë sot për të parë një nip i cili kujdeset për gjyshërit saqë kjo fotografi e po stuar në Fb e Ins tagrame ka bërë boten vi rtuale të “tr onditet”.

“Edhe kjo është dashuria .. ndoshta nuk ka qenë 31 dhj etori më i mirë i jetës sime ..por kjo është pjesë e jetës…

Një herë e një kohë ti u kujdese për mua duke më mbajtur në krahet e tua e tani e bëj unë, pa t urp ose fr ikë”, shkruan i riu ne postimin e tij.

Gjyshja shpesh nuk e njeh nipin e vet apo dhe personat e tjerë që vijnë për vizita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.