E Dhimbshme:Historia e Nenes Shqiptare – Djali do të nxjerri nga shtëpia, nusja më o thotë o ku*vë, nipave u thonë mos të më duan

Një nënë 67-vjeçare ap elon për ndihmë. “Dhi mbje në shpirt”, shprehet ajo, “fëmijët nuk më duan, duan të më nxjerrin jashtë nga shtëpia, bashkëshorti ka rreth 20-vite që është larguar nga kjo jetë”.

Nga studioja e emisionit me “Zemër të Hapur” në News 24, Fatmira Koleci tregon sesi e humbi njërin prej djemve, i cili u vet ëv ar në Greqi, pas një debati me vëllezërit e tij. Ai ndërroi jetë në vitin 1998. 67-vjeçarja jeton me njërin prej djemve dhe nusen e tij, të cilët e ke qtra jtojnë dhe duan ta nxjerrin nga banesa.

Banesë, të cilën Fatmira ka kontribuar për ta ndërtuar. “Ti nuk je nënë e mirë”, kështu i thotë djali dhe nusja, duke shkuar madje deri aty sa e quajnë “ku rv ë”, e ndërsa fëmijët e djalit e shohin shtrembër gjyshen.

Rrëfimi mes lotësh i të moshuarës:
Jam Fatmira Koleci, 67 vjeç, jam nëna e katër fëmijëve. Unë tani jetoj me njërin nga çunat dhe nusen, burri vd iq para 20 vitesh. Djali që jetoj unë me të punon saldator. Ndërsa nusja e ka fëmijën e vogël. Ky ka tre fëmijë, dy çunat e mëdhenj më shikojnë me sy të shtr embër, goca e vogël që është 6-vjeçe shkon edhe i vë dorën në fytyrë të atit që të pushojë kur zi het me mua. Më bëjnë pre sion gjatë gjithë kohës duan të iki nga shtëpia më thotë dil jashtë kësaj shtëpie, ti nuk je nëna jonë. Nusja që kam brenda më thotë ti vajzat e tua i ke k ur va.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *