E dhimshme /Do bëhej nënë në moshën 40-vjeçare, këngëtarja e njohur h umb fëmijën gjatë shtatzënisë

E dhimshme /Do bëhej nënë në moshën 40-vjeçare, këngëtarja e njohur h umb fëmijën gjatë shtatzënisë

Këngëtarja e njohur turke Petek Dinçoz ka ndarë me të gjithë një lajm të h idhur. Përmes rrjeteve sociale, ajo ka bërë të ditur se ka h umbur fëmijën e saj Këngëtarja 40-vjeçare ishte shtatzënë dhe po priste të bëhej nënë për herë të dytë nga ma rtesa me biznesmenin Serkan Kodaloglu

Mirëpo për shkak të një pr oblemi, Dinçoz e ka hu mbur fëmijën. Së fundmi këngëtarja kishte zbuluar se do të bëhej me vajzë dhe e lumtur e bëri publikë.“F atkeqësisht lumturia ime për tu bërë nënë për herë të dytë u ndërpre në mes. Dëshira jonë e vetme ishte të rrisnim familjen tonë dhe ta bënim djalin tonë me motër. Shpresoj që Zoti të na i bëjë më të lehtë dhimbjen mua dhe nënave që kalojnë një eksperiencë të tillë”, shkroi Petek

Leave a Reply

Your email address will not be published.