E dhimshme / Ky është 23 vjeçari nga Ferizaj që vd iq duke punuar në ndërtimtari!

E dhimshme / Ky është 23 vjeçari nga Ferizaj që vd iq duke punuar në ndërtimtari!

Një i ri është gjetur pa shenja jete dje nga familjarët e tij në Komogllavë të Ferizajt. Bëhet fjalë për Armend Sylejmanin, (23 vjeçar) i cili r aportohet se ishte duke punuar në ndërtimtari, shkruan Indeksonline

Zëdhënësi i Po.licisë së Kosovës në Rajonin e Ferizajt, Agim Gashi është deklaruar për rastin.“Rreth orës 14:00 anëtarët e familjes e kanë sjellë një trup të p ajetë të një 23 vjeçari dhe pas kontrollimit të mjekut, është konstatuar se i riu ka vd ekur. Sipas mje kut d yshohet se i riu ka pë suar su lm në z emër”, ka thënë Gashi. Ndryshe, trupi i paje të i 23 vjeçarit është dërguar për ob duksion në Prishtinë, ndërsa po.licia po merret me rastin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *