E fudit/ Apel i fuqishëm i mjekut: Qytetarë, testi nuk shëron, mos luani bingo!

E fudit/ Apel i fuqishëm i mjekut: Qytetarë, testi nuk shëron, mos luani bingo!

Doktori Elmi Olluri e ka një porosi të prerë për qytetarët, lidhur me testimet për Covi d-19, shkruan Syri.net Kosova.Sipas tij, testi nuk shëron, dhe ai duhët të bëhet vetëm me rekomandimi e mjekut.“Testin duhet tu a kërkoi mjeku edhe ate specialisti Inf ektolog

Si çdo a nalizë dhe ekzaminim e testim për s ëmundjet tjera mjeku vendosë , jo ju krye në veteJu nuk dini kur duhet testuar, atëher mos u bani mall për të paftyrët?! Për m atrapazët që ju testoin pa ind ikacion Edhe shpejtsia e rezultatit nuk shpëton nga inf ektimi sado që çmimi është astronomik?

Leave a Reply

Your email address will not be published.