E fundit / Shumë LAJM i mirë vjen për Kosovën, URIME do gëzohemi gjithë shqiptarët!

E fundit / Shumë LAJM i mirë vjen për Kosovën, URIME do gëzohemi gjithë shqiptarët!

Në një mbledhje në Bruksel, zyrtarët e BE po diskutojnë se qytetarët e cilave vend mund të futen në territorin e bll okut pas 1 ko rrikut kur diskutohet hapja e kufijve të jashtëm. Po ashtu, po diskutohet se cila vende do të lihen jashtë kësaj liste duke marrë parasysh situatën k oronavirusit.

Lista tashmë ka ngjallur polemika, kjo pasi thuhet se jashtë mund të lihet SHBA, vendi më i prekur në botë nga p andemia si dhe Brazili dhe Rusia.

Po ashtu, po diskutohet se cila vende do të lihen jashtë kësaj liste duke marrë parasysh situatën k oronavirusit.Lista tashmë ka ngj allur p olemika, kjo pasi thuhet se jashtë mund të lihet SHBA, vendi më i pr ekur në botë nga pa ndemia si dhe Brazili dhe Rusia

Leave a Reply

Your email address will not be published.