E fundit / Turqia dhuron veshmbajthje ushtarake për FSK-në në vlerë 1 milion euro

Turqia dhuron veshmbajthje ushtarake për FSK-në në vlerë 1 milion euro

Në kazermën “Adem Jashari” të F orcës së Sigurisë së Kosovës në Prishtinë, sot u bë pranim-dorëzimi i kontigjentit të dytë të donacionit me veshmbathje ushtarake nga Republika e Turqisë për F orcën e Sigurisë së Kosovës në vlerë financiare prej rreth një milion dollar.

Ceremonia e pranim- dorëzimit të pajisjeve përkatëse u bë në prani të zyrtarëve dhe oficerëve të logjistikës së Ministrisë së Mbrojtjes, Shtabit të Përgjithshëm të FSK-së dhe Komandës së Logjistikës si dhe atasheut ushtarak turk në Kosovë me stafin e tij.

Në emër të qeverisë turke, donacionin e dorëzoi, atasheu i Republikës së Turqisë, kolonel Ismail Cenkeri Ersoz, kurse në emër të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së, e pranoi, oficeri i Departamentit të Logjistikës së SHPFSK-së, major Nazmi Zogaj, i cili falenderoi kolonel Ersoz për donacionin e dhuruar dhe mbështetjen e vazhdueshme të ushtrisë dhe shtetit turk për FSK-në.

Leave a Reply

Your email address will not be published.