E humba fëmiun /E ëma u kërkon mjekëve një përqafim të fundit! Ajo që ndodhi në atë çast ka rrënqethur mijëra njerëz

E humba fëmiun /E ëma u kërkon mjekëve një përqafim të fundit! Ajo që ndodhi në atë çast ka rrënqethur mijëra njerëz

Sigurisht qe ardhja e një fëmije është gjëja më e bukur që mund t’ju ndodhë në jetë.Ndjenja se do bëhesh prind është një ndj enjë e papërshkrueshme, veçanërisht për nënën.

Ajo e ndj en atë të rritet brenda vetes, ndjen çdo lëvizje, v uan ta sjellë në jetë dhe që nga momenti i parë në të cilin ia japin asaj, ajo e kupton se para atij momenti, jeta e saj nuk kishte kuptim.
Por nganjëherë jeta vendos të jetë pak e keqe dhe papritur, çdo gjë ndryshon… kur lexojmë tregime si këto, ze mra jonë ndahet në dysh.

Nuk mund ta im agjinojmë dot se si është d himbja e h umbjes së një fëmije. Por po ju tregojmë këtë histori për të rr ëfyer se pavarësisht nga vu ajtjet, nëse keni besim dhe nëse keni shpresë, mund të ndodhë një mrekulli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.