E pa besueshme / Pas pandemisë ja sa do te kushton një metër dru në Kosovë e pabesushme

E pa besueshme / Pas pandemisë ja sa do te kushton një metër dru në Kosovë e pabesushme

Çmimet e druve për dje gie në Kosovë dallojnë në var ësi të llojit, ku bungu mund të blihet me 40 deri në 45 euro për metër, ndërsa ahu nga 30 deri në 40 euro.
Shitësit e druve në kryeqytet, të cilët i ka kontaktuar Buletini Ekonomik, thonë se çmimi mund të mbetet si është nëse gjatë vjeshtës dhe dimrit merr mot i but, në të kundërtën çmimi i druve do të rrítet.
Ndërkaq nëse dëshironi që drutë për ngrohje t’ju vijnë të gatshme, kostoja rrítet. Kështu për 1 metër dru, kostoja rrítet për 2.50 euro.
Sipas tregtarëve të Prishtinës, ky çmim është i ngjashëm në të gjithë Kosovën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.