E Pabesueshme: “Tani nuk do të jeshë më i uritur nuk do të qashë kurrë më”- Nëna v.r et fëm ijën pasi nuk kishte me se ta ushqente

Një nëna ka vr. arë fëm ijën e saj, ndërsa ka rrëfyer në polici të gjithë skenën, duke treguar se nuk kishte para ta ushqente.Yulia Khabitova, 28-vjeçe, nga Rusia, tregoi se i biri kishte uri, por ajo nuk kishte asgjë në frigorifer për ta ushqyer.Gjatë rindërtimit të skenës së kr.imit, mes lotësh, ajo tha se e kishte mbytur atë me një litar dhe më pas kishte gërmuar një v.arr në një grumbull plehu, duke e var.rosur me një batanije.

“Tani do të jetë në rregull, nuk do të ketë më kurrë uri, nuk do të qajë kurrë më”, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *