E thjesht fletën e lakrës lyejeni me mjaltë dhe përdoreni kështu/ Shëron sëmundjen që po bën namin në Shqipëri

E thjesht fletën e lakrës lyejeni me mjaltë dhe përdoreni kështu/ Shëron sëmundjen që po bën namin në Shqipëri

Na ndodh shumë shpesh që vështirë të lirohemi nga kolla e pandalshme. Ndonjëherë as il’açet nuk ndihmojnë

Njëra ndër mënyrat më të njohura dhe vërtet më frytdhënëse të lu ftës me kollën është fleta e lakrës me mjaltë. Kjo vërtetë është mjet “i artë” kundër kollës, transmeton Telegrafi.

Për këtë shërim nuk ekziston kufizim moshe, njësoj është efikase, si për fëmijë të vegjël ashtu edhe për të rriturit. Për të filluar shërimin, do t’ju nevojitet një lakër dhe mjalti.

Si duhet të veproni:

Ngadalë ndani një fletë nga lakra. Fletën e lakrës duhet futur disa minuta në ujë të nxehtë. Do të bëhet e nxehtë dhe e butë. Pastaj njërën anë lyeni me mjaltë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.